Notícies

maig 30, 2012
ELS COL·LEGIATS QUE HO SOL·LICITIN TINDRAN ENTRADA GRATUÏTA AL BIZBARCELONA
El 13 i 14 de juny

Els col·legiats i col·legiades que ho sol·licitin tindran accés gratuït al BizBarcelona podent participar en les seves conferències, assessoraments, actes i espais. Només cal que ens feu arribar la vostra petició d’invitació a colpis@colpis.cat, indicant el vostre nom i cognoms, DNI i correu electrònic de contacte fins el dimecres dia 6 de juny com a data límit i, un cop tinguem les sol·licituds aquestes seran enviades a Fira de Barcelona qui ens atorgarà un codi individual per col·legiat, el qual us serà comunicat per correu electrònic de forma individual abans de l’inici del saló. Un cop rebeu aquest codi us podreu acreditar online i accedir de forma gratuïta al BizBarcelona d’enguany. Us recordem que aquest és el primer any que el saló ha posat un preu d’entrada, ja que anteriorment era gratuït per al públic assistent. 

D’altra banda, la Intercol·legial disposarà d’un espai de networking interprofessional per la tarda del dia 13 de juny, de 15 a 19 hores. L’espai disposarà de 5 pantalles on els col·legiats i empreses participants podran publicar el seu projecte o oferta i, al costat, hi haurà unes 20 taules on els interessats podran reunir-se per aprofundir en l’oferta.

En els propers dies informarem d’aquelles activitats que el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha programat per aquesta edició del BizBarcelona. Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Col·legi trucant al 93 241 41 22.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

BIZBARCELONA2012

Share This