Notícies

febrer 27, 2020
ELS I LES MEMBRES DEL COL·LEGI, ALS MITJANS
Llegeix-nos. Escolta’ns. Mira’ns!

El Col·legi sempre ha estat un font d’expertesa per a analitzar i ajudar a comprendre la realitat des del punt de vista polític i sociològic. En els darrers anys, la convulsa actualitat política catalana ha estat l’estrella dels informatius i el motiu de moltes demandes de col·laboració per part dels mitjans de comunicació. No obstant això, els col·legiats i les col·legiades també han estat presents als mitjans per a explicar molts altres aspectes de la nostra vida en diverses franges i formats d’allò que passa tant dins com fora de les nostres fronteres.

 

En els darrers mesos, hem col·laborat a la tertúlia del programa Versió RAC-1, on es va comentar el fenomen televisiu La isla de las tentaciones; amb els serveis informatius de TV3 en relació al gir cap al vot de l’ultradreta en les darreres eleccions des del punt de vista sociològic i amb IB3 pel que fa l’impeachment a Donald Trump  i les relacions entre Estats Units i l’Iran. 

 

I, ja en l’esfera de la política tradicional, i més enllà dels mitjans nacionals, hem parlat amb L’Indépéndant i Astúrias Hoy (RTPA) per a valorar les reaccions a la sentència del Tribunal Suprem sobre els presos polítics catalans; amb Ràdio Ciutat de Badalona i la premsa italiana, per a analitzar el resultat de les eleccions del 10N i amb La Xarxa de Comunicació Local sobre els possibles escenaris polítics derivats del cessament del cessament com a diputat del president Torra, entre altres.

Share This