Notícies

gener 17, 2021
ENQUESTA SOBRE EL FUTUR DE LA RELACIÓ ENTRE LA UE I EL VEÏNATGE SUD MEDITERRANI
Oberta fins al divendres 22/01

L’IEMed ha llançat una enquesta d’abast euromediterrani sobre el futur de l’associació entre la Unió Europea i els seus veïns del sud mediterrani coincidint amb els 25 anys del llançament del Procés de Barcelona que va fixar-ne les bases.

 

Aquesta efemèride i la pandèmia de la COVID-19, que ha posat sobre la taula nous reptes polítics, econòmics, socials i de seguretat a la regió mediterrània, ens serveixen una nova oportunitat per repensar i modelar la relació entre la UE i els països del sud de la Mediterrània per tal de desenvolupar una cooperació mútuament beneficiosa. I l’objectiu principal de la consulta és precisament explorar aquestes oportunitats en benefici de les persones.

 

En aquest sentit, l’enquesta tracta els temes següents: desenvolupament humà, bon govern i migracions; economies inclusives, resistents i sostenibles; energia, medi ambient i resiliència al canvi climàtic, i cooperació per a la pau i la seguretat

 

L’enquesta s’adreça als ciutadans tant de la UE com dels països del sud de la Mediterrània, inclosos experts, representants de la societat civil, sector empresarial i responsables polítics i institucionals, així com a qualsevol persona que vulgui contribuir-hi.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This