Notícies del Col·legi

ENTREGA DELS PREMIS ALS MILLORS TFG DE CIÈNCIA POLÍTICA I DE SOCIOLOGIA 2021

 El proper 14 de desembre tindrà lloc al Palau Robert l’entrega dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors TFG de Ciència Política i de Sociologia de 2021.  Celebrarem també la  benvinguda de nous col·legiats i col·legiades i un pica pica entre companys i companyes de tota la professió.

A l’edició d’enguany dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart s’han presentat més d’una trentena de TFG entre ambdues disciplines. El jurat està format pel catedràtic de Ciència Política i de l’Administració, Pere Vilanova (UB), per la Dra. en Ciència Política, Raquel Gallego (UAB); per la Dra. en Sociologia, Liliana Arroyo (ESADE); pel degà del Colpis, Jordi Pacheco; pel director del Colpis i professor, Antoni Biarnés i per la sociòloga i investigadora, Lídia Arroyo.

D’altra banda, ens trobarem també amb els nous col·legiats i col·legiades, als quals els farem entrega dels darrers carnets en paper del Colpis, ja que a partir d’ara seran digitals, i acabarem la vesprada amb un pica pica amb tots els companys i companyes que hi assisteixin.

Es tractarà doncs d’una ocasió especial oberta a tots els nostres col·legiats i col·legiades, una oportunitat per a retrobar-se amb vells companys i companyes als quals fa temps que no veiem; per a conèixer en persona a aquells als quals potser només coneixem a través de les xarxes, per a conèixer gent nova, per a conversar, compartir, i distreu-re’ns entre amics i col·legues.

L’acte tindrà lloc al Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107, Barcelona), a les 18.30h. Es podrà assistir en modalitat presencial o en línia. És necessària la inscripció prèvia.

Ùltimes notícies

Share This