Notícies del Col·legi

ENTREGA DELS PREMIS ALS MILLORS TFG DE CIÈNCIA POLÍTICA I DE SOCIOLOGIA 2021

 El proper 14 de desembre tindrà lloc al Palau Robert l’entrega dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors TFG de Ciència Política i de Sociologia de 2021.  Celebrarem també la  benvinguda de nous col·legiats i col·legiades i un pica pica entre companys i companyes de tota la professió.

A l’edició d’enguany dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart s’han presentat més d’una trentena de TFG entre ambdues disciplines. El jurat està format pel catedràtic de Ciència Política i de l’Administració, Pere Vilanova (UB), per la Dra. en Ciència Política, Raquel Gallego (UAB); per la Dra. en Sociologia, Liliana Arroyo (ESADE); pel degà del Colpis, Jordi Pacheco; pel director del Colpis i professor, Antoni Biarnés i per la sociòloga i investigadora, Lídia Arroyo.

D’altra banda, ens trobarem també amb els nous col·legiats i col·legiades, als quals els farem entrega dels darrers carnets en paper del Colpis, ja que a partir d’ara seran digitals, i acabarem la vesprada amb un pica pica amb tots els companys i companyes que hi assisteixin.

Es tractarà doncs d’una ocasió especial oberta a tots els nostres col·legiats i col·legiades, una oportunitat per a retrobar-se amb vells companys i companyes als quals fa temps que no veiem; per a conèixer en persona a aquells als quals potser només coneixem a través de les xarxes, per a conèixer gent nova, per a conversar, compartir, i distreu-re’ns entre amics i col·legues.

L’acte tindrà lloc al Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107, Barcelona), a les 18.30h. Es podrà assistir en modalitat presencial o en línia. És necessària la inscripció prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This