Notícies del Col·legi

ENTREGA DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART ALS MILLORS TFG EN CIÈNCIA POLÍTICA I EN SOCIOLOGIA, UNS PREMIS QUE ENFORTEIXEN LA PROFESSIÓ

Dimarts 20 de desembre va tenir lloc una nova cita important per a les nostres professions: vam celebrar la cinquena edició dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors Treballs de Final de Grau en les categories de Ciència Política i Sociologia. Hi van participar estudiants de diferents universitats catalanes en representació de les titulacions no només de Ciència Política i de Sociologia sinó també de Relacions Internacionals; Gestió i Administració Pública; Seguretat; i Filosofia, Política i Economia.

Durant l’acte d’entrega, vam comptar amb la presència del degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco, membre del jurat de la categoria de Ciència Política, i amb diversos membres de la junta de govern, entre ells Lídia Arroyo, investigadora i docent de la Universitat Oberta de Catalunya i membre del jurat de la categoria de Sociologia, i Rita Giménez, responsable de la Comissió de Joves del Colpis. Van assistir també els membres del jurat d’ambdues categories i Jaume López Hernández, Director General de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques” del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Un acte emotiu que va ser possible gràcies a tots els i les participants dels Premis, als assistents, als membres del jurat i a tot l’equip i la junta de govern del Colpis.

PREMIS I ACCÈSSITS

CATEGORIA DE CIÈNCIA POLÍTICA

PREMI MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2022 AL TFG:

Que ningú quedi enrera, de Mar Benavides i Nebot. Universitat de Barcelona. Se’n valora l’interès i rellevància del tema i l’aplicabilitat del treball, així com el bon fer de l’autora. Es destaca que el TFG crida l’atenció sobre un buit en les Polítiques socials, i que recull experiències tant del país com de més enllà, conformant una aportació original que combina la qualitat acadèmica amb la vocació de servei.

ACCÈSSITS ALS TREBALLS:

Las defensoras municipales, d’Ivan Olmedo Palomino. Universitat de Barcelona

Com s’organitzen l’extrema dreta i la dreta radical populista nord-americanes a través d’Internet, d’Anna Naudi Miró. Universitat de Barcelona.

CATEGORIA DE SOCIOLOGIA

PREMI MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2022 AL TFG:

Ments (in)habitables: l’experiència viscuda de les persones trans i dissidents de gènere com a usuàries dels serveis d’atenció a la salut mental a Barcelona, d’Anna López Rodríguez. Universitat Autònoma de Barcelona. Atès el seu bon plantejament teòric, el seu atreviment, la correcció formal del treball, i la interessant relació que fa entre el treball empíric i la discussió i anàlisi subsegüent.

ACCÈSSITS ALS TREBALLS:

L’impacte de la gentrificació en la participació política a Barcelona, d’Èric Montero Tarragó. Universitat Pompeu Fabra

El català (no) mola? Anàlisi discursiva de les preferències i identificacions lingüístiques dels adolescents catalans, d’Emma Codonyés Tàpias. Universitat Autònoma de Barcelona

Obrint portes de diàleg positiu entre el col·lectiu Trans i el moviment feminista, d’Irene Peñarroya Villalta. Universitat de Barcelona

VÍDEO DE L’ACTE

GAL·LERIA D’IMATGES DE L’ACTE D’ENTREGA DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2021 

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This