Notícies del Col·legi

ENTREVISTEM AL DEGÀ I A LA VICEDEGANA AL NOSTRE POGRAMA “LA MIRADA DEL COLPIS”

En aquest nou episodi del nostre podcast ‘La mirada del Colpis‘ parlem de l’activitat del Col·legi i també de les nostres professions amb el degà i la vicedegana del Colpis. Parlem també dels objectius del nostre podcast, que en aquesta ocasió s’estrena els dilluns, de 17 a 18h, a Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport, al 106.9 FM.  Com sempre, condueix el programa el company sociòleg, Aran Solé.

Quina és la missió del Colpis? Què pot oferir al seus membres? i a la societat? Què podem aportar com a professionals de la ciència política, la sociologia, les relacions internacionals, la seguretat, la gestió pública o la filosofia, la política i l’economia? Totes aquestes són les titulacions que el nostre Col·legi acull, i sobre totes elles hem parlat amb el degà, el Dr. Jordi Pacheco, i amb la vicedegana, la Sònia Pereda. Per què són importants aquests professionals? Quin és el seu valor afegit?

El nostre programa La mirada del Colpis, s’estrena en una nova emissora de ràdio i hem volgut començar amb aquesta entrevista precisament per a què el públic ens conegui una mica millor com a entitat, conegui els nostres professionals i sàpiga el per què d’aquest podcast, que no és un altre que aportar coneixement, dades i experiència a l’actualitat tant social com política que vivim. Podem parlar de sistemes polítics, d’eleccions, del funcionament dels serveis públics, de geopolítica nacional i internacional, de conflictes bèl·lics, de mediació, de seguretat, de polítiques públiques, de filosofia, de política econòmica, de cultura, de comunicació i de molts més temes. I ho fem, en definitiva, amb la idea, com diu el degà Jordi Pacheco, de caminar cap a un “canvi social perquè s’aconsegueixi millorar la vida de les persones”.

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This