Notícies

setembre 29, 2009
ETS SOCIÒLEG O POLITÒLEG? COL·LEGIA’T AMB NOSALTRES!

Fa ja 20 anys que el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya treballa per la representació, defensa i promoció dels politòlegs i sociòlegs catalans. Enguany ja són més de 2.000 col·legiats i col·legiades els qui confien en la tasca de la nostra entitat.

 

Des del Col·legi oferim representació professional, vetllem pels interessos dels nostres col·legiats alhora que garantim també una correcta pràctica professional per part d’aquests, impartim formació continuada, subvencionada, de tercer cicle i a mida perquè entenem que els estudis no conclouen a la universitat i disposem d’un eficaç servei de Borsa de Treball on cada any sumem en ofertes laborals gestionades i adreçades únicament als nostres col·legiats i col·legiades.

 

Cada any organitzem tot un seguit d’activitats relacionades amb el món de la Ciència Política i la Sociologia i us mantenim puntualment informats de l’actualitat del nostre sector. A més de tot això oferim altres serveis financers, de mutualitat col·legial, descomptes en botigues, assessorament fiscal, jurídic i laboral, etc.

 

Per tot això i molt més considerem que col·legiar-se és una bona decisió, perquè fer Col·legi és fer professió.

 

Tota la informació relativa als nostres serveis i a la col·legiació la trobareu al web del Col·legi.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This