Notícies

novembre 13, 2019
ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA SESSIÓ DE COHESIÓ SOCIAL I HABITATGE
En el marc del procés participatiu sobre el PDUM

Més de seixanta persones van assistir a la sessió dedicada a La cohesió social i l’habitatge, que es va realitzar el dilluns passat (11 de novembre) a la seu del Colpis. L’acte es va portar a terme amb motiu del procés participatiu sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità de Barcelona (PDUM), organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

L’objectiu principal de les sessions és la incorporació d’actors -no sempre relacionats de manera directa amb l’urbanisme- per tal de generar una visió més transversal i compartida sobre les necessitats i expectatives dels diferents agents del territori respecte el PDUM. 

La sessió va comptar amb les exposicions de Josep Maria Carreras, director de l’Àrea de Polítiques Urbanístiques de l’AMB i  Sandra Quesada, arquitecta de l’equip de redacció del Pla Director Urbanístic (PDU). La jornada va comptar també amb la presència del Dr. Jordi Pacheco, degà del Colpis, qui va presentar l’acte. Jordi Sánchez, vicepresident de Polítiques urbanes de l’AMB, va cloure la sessió.

Share This