Notícies

desembre 18, 2019
ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN L’ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 30 ANIVERSARI DEL COL·LEGI

Més d’un centenar de persones es van reunir al Palau Macaya per a celebrar amb nosaltres els 30 anys de vida del Colpis.

L’acte va incloure l’entrega dels premis Miquel Caminal i Anna Alabart 2019 al millor TFG en Ciència Política i Sociologia amb l’exdegana Anna Parés (2005-2017); un repàs per la història del Col·legi de la mà de l’exdegà Joan Botella (1999-2005) i la conferència magistral sobre Els orígens (polítics i econòmics) de la desigualtat de Carles Boix, reconegut politòleg i professor de Ciència Política a la Universitat de Princeton (EUA).

Amenitzada per la música de Gerard Sesé, la celebració va incloure dues primícies. D’una banda, l’anunci del canvi de nom del Col·legi per adequar-se al llenguatge no sexista. A partir d’ara, serem el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia. I, l’altra, la projecció del vídeo promocional del Colpis, que il·lustra la missió del Col·legi i fa un breu resum de la seva trajectòria.

Conduït pel degà Jordi Pacheco i Eugènia Bretones, l’acte va cloure amb un ràpid brindis d’aniversari abans del sopar de commemoració que es va realitzar tot seguit al restaurant El Manaba.

Share This