Notícies

juny 10, 2021
EXPERTS/ES SOCIÒLEGS/OGUES D’ARREU DEL MÓN A LA VOSTRA DISPOSICIÓ GRÀCIES A L’ESA CONFERENCE 2021
Del 31 d’agost al 3 de setembre, a Barcelona

Del 31 d’agost al 3 de setembre tindrà lloc a Barcelona -amb caràcter virtual- la 15a Conferència de l’European Sociological Association, en la qual s’espera que hi participin més de 3000 sociòlegs/gues d’arreu del món. El tema central de la trobada serà “Sociological Knowledges for Alternative Futures”.

 

Aprofitant el fet que l’esdeveniment ens brinda l’oportunitat de tenir entre nosaltres grans especialistes del món de la sociologia,  alguns de les persones que presentaran ponències en la Conferència s’han ofert a realitzar activitats de “extensió” dels seus coneixements sociològics, i s’han posat a disposició de les institucions i entitats catalanes que vulguin organitzar algun acte (des d’una xerrada fins a seminaris o reunions de treball) amb elles. En la majoria de casos, la llengua de l’acte en qüestió hauria de ser l’anglès i les dates haurien d’estar al voltant dels dies de la Conferència –tot i que en alguns casos podria fer-se també amb posterioritat.

 

Adjuntem una primera llista de persones expertes que estan a la vostra disposició, amb els seus perfils i els temes que dominen -i al voltant dels quals hauria de girar l’activitat que s’organitzés.

 

Per a més informació, o si desitgeu comptar amb alguna d’aquestes persones, contacteu-nos a gerencia@colpis.cat indicant en el camp ‘assumpte’: Extensió ESA Conferència. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

FITXER ADJUNT

LLISTAT DE PERSONES EXPERTES ESA 2021

Share This