FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

1. XARXES SOCIALS EN EL DESENVOLUPAMENT DE LA MARCA PROFESSIONAL

Presentació

Les Xarxes Socials a Internet han suposat un canvi en la forma en que ens relacionem però també han suposat un canvi en la forma en que ens presentem a la societat i de com ens donem a conèixer en l’àmbit professional. Per aquesta raó és important saber quins són els canals més habituals per establir contactes, quines estratègies hem de fer servir per fer-nos visibles, i quines aplicacions ens poden facilitar el procés de recerca de feina i de difusió dels nostres projectes.

OBJECTIUS

Aquest curs té per objectiu establir estratègies que facilitin el desenvolupament de la marca professional i la promoció i difusió dels nostres projectes a través de les xarxes socials més importants (twitter, linkedin i facebook).

PROGRAMA

 1. Les xarxes socials com a eina de promoció professional i de comunicació
  • Funcionament i beneficis de twitter, linkedin i facebook
  • Eines i aplicacions interessants
  • Interpretació de les dades i la informació: com ens poden ajudar les xarxes socials a prendre decisions i millorar els nostres contactes
 2. Com podem aprofitar cada una de les xarxes per a la promoció dels nostres projectes
  • Disseny d'estratègies de difusió en funció dels diferents perfils professionals
  • Manteniment de la marca professional

 

Destinataris

- Qualsevol professional que estigui en procés de recerca de feina i/o vulgui fer visible el seu perfil i projectes a través de les xarxes socials

- Qualsevol persona interessada en xarxes socials

 

PROFESSORAT

Geogina Dalmau. Sociòloga i consultora a Milimetric MKT

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 25 setembre de 2012

DATA D'INICI

2 octubre de 2012

DATA DE FI

4 octubre de 2012

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

70 euros

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

90 euros

CALENDARI DE CLASSES

Dimarts i dijous de 18.00 a 21.00 hores

LLOC ON S'IMPARTEIX

Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

c/Roger de Llúria 155-157, entrl 1ª

08037 Barcelona

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació

 

-Fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan col·legiades)

-Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

-Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia de segon cicle o grau (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This