FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

EINES SOCIALS DIGITALS APLICADES A LA GESTIÓ DE PROJECTES [FINALITZAT]

Presentació

La gestió compartida de la informació i el treball col·laboratiu tenen cada vegada més pes en el desenvolupament de qualsevol tipus de projecte. En aquest sentit, les eines digitals i els recursos a la xarxa permeten un ús més accessible i dinàmic de la informació, i afavoreixen la difusió, l’intercanvi  i la generació de coneixement.

 

Aquest curs permetrà fer servir recursos digitals per a l'elaboració i presentació de projectes i millorar les capacitats professionals

 

OBJECTIUS

  • Conèixer i fer servir recursos digitals per a l'elaboració i presentació de projectes professionals i/o personals
  • Millorar les capacitats i habilitats professionals utilitzant eines digitals

PROGRAMA

  1. Sóc un/a professional 2.0? com aprendre a construir el meu propi entorn personal d'aprenentatge, el entorn personal professional i la xarxa personal professional d'aprenentatge/professional: construint la meva motxilla 2.0: treballar 24 hores al dia i 7 dies a la setmana (24 x 7)
  2. Fer projectes amb eines socials: preparar, dissenyar, presentar, comunicar i difondre els meus projectes amb eines al núvol
  3. Per què he d'utilitzar les eines socials digitals als meus projectes professionals? Quin valor afegit hi aporta per mi, pels meus clients i pels projectes? Quins elements he de tenir en compte en utilitzar-los? Avantatges i inconvenients.
  4. El "reciclatge" 2.0: reutilitzar, reaprofitar, renovar, reaprendre.
  5. Construir coneixement social i professional amb el 2.0: aportar valor a la societat amb eines socials digitals
  6. Crear o mantenir marca personal/professional a partir dels projectes elaborats amb eines socials digitals
Eines a utilitzar, a mode d'orientació: eines google (drive, calendar, hangout, formularis), evernote, prezi, symbaloo, diigo, twitter, feedly, etc.
 
Es recomana portar a les sessions algun dispositiu mòbil, tipus telèfon mòbil (smartphone o similar) o tauleta. El Col·legi facilitarà la connexió a internet a través de wi-fi.
 

Destinataris

  • Persones que treballen per compte propi o per compte d'altre a organitzacions públiques o privades desenvolupant tasques de consultoria, formació, presentació i/o elaboració de projectes
  • Persones sense o amb poca experiència que vulguin iniciar el seu camí professional i que vulguin aprendre a fer servir eines 2.0 per a desenvolupar més i millor les habilitats i capacitats professionals, ja sigui de manera individual o bé treballant en equip.

PROFESSORAT

Jesús Palomar. Politòleg i Tècnic responsable d'eines 2.0 i gestió del coneixement en Escola d'Administració Pública de Catalunya 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 29 gener de 2015

DATA D'INICI

5 febrer de 2015

DATA DE FI

19 febrer de 2015

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

95€

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

135€

CALENDARI DE CLASSES

Del 5 al 19 de febrer de 2015, dijous de 17.00 a 20.00 hores

LLOC ON S'IMPARTEIX

Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Roger de Llúria, 155-157, entlo. 1a

08037 Barcelona

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs cal adjuntar la següent documentació:


-fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan collegiades)

-fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que  facin el pagament a través de transferència bancària).

-Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia de segon cicle  gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

 

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This