FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

SEMINARI: PROGRAMARI SPSS I R PER A L'ANÀLISI ESTADÍSTICA [FINALITZAT]

Presentació

L’objectiu del seminari és que l’alumnat adquireixi d’una banda les habilitats bàsiques amb aquestes eines, imprescindibles en tot procés d’investigació amb dades estadístiques, ja que es tracta d’un conjunt de procediments instrumentals sempre necessaris en la preparació de les dades per a la seva anàlisi. I d’altra banda, un recordatori de les tècniques d’anàlisi de dades quantitatives bàsiques: procediments, aplicacions i interpretació de resultats.

OBJECTIUS

L’objectiu del seminari és adquirir els coneixements i les habilitats bàsiques amb aquestes eines, imprescindibles en tot procés d’investigació amb dades estadístiques.

PROGRAMA

1. Presentació dels programaris SPSS i R

2. Introducció, identificació i desament de dades

3. Procediment de tractament de fitxers

4. Procediment de transformació de dades

5. L'anàlisi descriptiva univariada

6. Tècniques bàsiques d'anàlisi bivariada

 

Destinataris

- Qualsevol persona interessada en iniciar-se o reciclar-se en els programes SPSS i R

PROFESSORAT

Màrius Domínguez, professor de sociologia a la UB

Pedro López, professor de Sociologia a la UAB

Manel Sànchez, soci-consultor a Ilabso

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 19 febrer de 2015

DATA D'INICI

20 febrer de 2015

DATA DE FI

11 març de 2015

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

180€

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

270€

CALENDARI DE CLASSES

20, 27, 28 de febrer, 6 i 11 de març, dimecres de 19.00 a 21.00 h, divendres de 17.00 a 21.30 hores i dissabtes de 9.30 a 14.00 h

LLOC ON S'IMPARTEIX

Facultat d'Economia i Empresa

Universitat de Barcelona

Diagonal, 690 de Barcelona

(Antiga Escola d'Empresarials)

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

 

-Fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan col·legiades)

-Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

-Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia de segon cicle o grau (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This