FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

27. INTRODUCCIÓ AL PROTOCOL

Presentació

Per a les persones que treballin en empreses i organitzacions és indispensable tenir coneixements de protocol que els permetin saber com cal aplicar-lo en les diferents circumstàncies que ho requereixen. Per a la comunicació externa de mitjans, independentment de l’àmbit temàtic que tractin, és igualment útil tenir unes nocions essencials per actuar, entendre i informar adequadament en tot tipus d’esdeveniments. 

OBJECTIUS

Aquest curs permet conèixer els principis bàsics del Protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines bàsiques per a l’efectiva organització del actes i reconèixer les sinèrgies relacionals i comunicatives que el Protocol aporta a empreses i institucions.

PROGRAMA

1a part: Fonaments del protocol

 • Què és el Protocol
 • Funcions de l’Oficina de Protocol
 • Normes, usos i costums
 • Tipologies dels actes
 • Els tractaments
 • L’amfitrió i les presidències
 • L’ordenació o precedència

 

2a part: L’organització i/o participació en un esdeveniment

 • Tècnica per a l’organització dels esdeveniments
 • Els símbols
 • Recursos i suports
 • Casos pràctics

Destinataris

Comunicadors d'empreses i organitzacions, membres de gabinets de premsa i de consultories de comunicació i RRPP. Persones que s'han d’informar sobre tot tipus d’actes institucionals o privats.

PROFESSORAT

Gisela Enseñat

Llicenciada en Relacions Públiques i Publicitat per la Universitat de Barcelona, experta en cerimonial i protocol per la Càtedra internacional itinerant d’estudis Superiors de RRPP de la confederació Iberoamericana. Minor en Societat de la Informació per la Universitat Oberta. Ha treballat a l’agència de publicitat de Cadena Catalana i en diferents gabinets de RRPP i comunicació. Ha estat cap de planificació i gestió de protocol del departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i actualment és la cap de Relacions Externes i Protocol del departament d’Interior.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 6 desembre de 2019

DATA D'INICI

10 desembre de 2019

DATA DE FI

17 desembre de 2019

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

68 euros (col·legiats en situació d'atur, 20% descompte)

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

136 euros (persones no col·legiades en situació d'atur 10% de descompte)

CALENDARI DE CLASSES

Dimarts 10 i 17 de desembre, de 15.30h a 19.30h

LLOC ON S'IMPARTEIX

Col·legi de Periodistes de Catalunya

Rambla Catalunya, 10

08007 Barcelona

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan col·legiades)

- Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

- Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

- Per poder gaudir del descompte per aturats, cal aportar document de situació administrativa (SOC). Només es pot gaudir d'un descompte per persona i curs.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This