FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

42. Iniciació a Compliance

Presentació

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats en modalitat d’Aula Virtual/presencial per als nostres col·legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

OBJECTIUS

- L'objectiu del programa de formació és assegurar que tots els empleats siguin conscients de complir amb el seu rol professional d'acord a la cultura de compliance de l'organització. La formació en funció dels riscos de compliance està relacionat amb els rols i responsabilitats dels integrants de l'organització, i requereix una avaluació contínua de les mancances de coneixements i competències de l'empleat. El resultat, és una formació pràctica i comprensible per a tots els membres, alineada amb el pla anual de formació de l'organització.

PROGRAMA

1. Aspectes principals de la responsabilitat penal de les persones jurídiques. reformes: llei orgànica 5/2010, llei orgànica 7/2012, llei orgànica 1/2015, llei orgànica 1/2019.
2. Fonament de la responsabilitat de les persones jurídiques. Model de autoresponsabilitat. Model de heteroresponsabilidad. Abast dels delictes. Penes aplicables
3. Contingut exigit en l'article 31 bis del codi penal espanyol.
4. Mapa de riscos. Fases d'elaboració i implementació.
5. Anàlisi de la funció i responsabilitats del compliance officer o encarregat de compliment
6. Contingut i principals aspectes del codi ètic. Funcionalitat. Règim sancionador.

Destinataris

Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

PROFESSORAT

Docent: Sra. Carlota Palet

 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 23 novembre de 2022

DATA D'INICI

28 novembre de 2022

DATA DE FI

1 desembre de 2022

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

Sense Cost

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

Sense Cost

CALENDARI DE CLASSES

Dates:  28  de novembre i 1 de desembre de 2022

Horari:  de 9:30h a 13:30h

Modalitat: Presencial

LLOC ON S'IMPARTEIX

Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, Pral. - Barcelona)

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per tal de formalitzar la pre-inscripció heu d'adjuntar la següent documentació:

1-Fotocòpia del DNI

2-Fotocòpia de la nòmina, rebut d'autònom/a del mes anterior a la data d'inici del curs o DARDO actualitzat en cas d'estar en situació d'atur.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This