FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

15. EXCEL NIVELL MIG (CURS ONLINE PERMANENT)

Presentació

Microsoft Excel és el programa més utilitzat tant a nivell empresarial i com a nivell particular. És un programa molt potent que pot ser utilitzat per a multitud de funcions.

El curs permetrà treballar amb aquelles funcions bàsiques i avançades més utilitzades i també a resumir grans volums d’informació amb taules i gràfics dinàmics, així com usar les operacions de protecció més habituals. Es portarà a terme en la plataforma Moodle a la qual els i les alumnes i el docent tindran accés. En aquesta plataforma serà on es proposaran i s’avaluaran les activitats.

En el propi Moodle s’habilitarà un fòrum on es podran demanar dubtes i així fer més àgil la comunicació.

OBJECTIUS

El curs permetrà treballar amb aquelles funcions bàsiques i avançades més utilitzades i també a resumir grans volums d’informació amb taules i gràfics dinàmics, així com usar les operacions de protecció més habituals.

PROGRAMA

 • Impressió i presentació de dades:
  • Ordenar i presentar taules
  • Format de cel·les
  • Definir taules
  • Disseny de pàgina i impressió
  • Encapçalaments i peus de pàgina
  • Protecció de fulls i llibres
 • Formulació i funcions bàsiques:
  • Càlculs bàsics
  • Funcions bàsiques: SUMAR, CONTAR, PROMEDIO, MAX, MIN.
  • Gràfics
 • Formulació i funcions avançades:
  • Funcions condicionals: SI, CONTAR.SI, SUMAR.SI
  • Cerca i referència: BUSCARV o CONSULTAV
  • Validació de dades
  • Formats condicionals
  • Altres funcions útils (text, dates...)
 • Taules i gràfics dinàmics.
  • Què són les taules i els gràfics dinàmics
  • Taules i gràfics dinàmics per a resumir dades fàcilment

Destinataris

Per totes aquelles persones que utilitzen normalment Excel però es troben amb la necessitat de millorar els seus coneixement i agilitzar les seves tasques diàries

PROFESSORAT

Sr. Roger Nebot, Expert en Excel i Ofimàtica

DATES D'IMPARTICIÓ

Al ser un curs permanent, es pot realitzar en qualsevol moment. Aquest començarà després de validar el pagament de l'inscripció.

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

110 euros (col·legiats en situació d'atur, 20% descompte)

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

130 euros (persones no col·legiades en situació d'atur 10% de descompte)

CALENDARI DE CLASSES

A través de la Plataforma Virtual Moodle. Curs Permanent, es pot fer en qualsevol moment. La durada és de 4 setmanes.

LLOC ON S'IMPARTEIX

Plataforma Moodle.  Curs Online.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

- Col·legiats d'altres col·legis professionals han d'enviar un correu a formacio@colpis.cat identificat-se com a tals per a poder gaudir del descomte de col·legiats.

- Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

- Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

- Per poder gaudir del descompte per aturats, cal aportar document de situació administrativa (SOC). Només es pot gaudir d'un descompte per persona i curs.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This