FORMACIÓ CONTINUADA

FITXA DEL CURS

ACCIÓ 2. INVENTARI I CATÀLEG DELS RECURSOS TURÍSTICS (FINALITZAT)

Presentació

Abans d'iniciar qualsevol acció que promogui el desenvolupament turístic d'un territori, és imprescindible identificar els diferents recursos dels que disposa ja siguin de caràcter artístic, paisatgístic arqueològic, etc. La classificació i catalogació d'aquests recursos facilitarà la planificació turística del territori, i servirà també per la seva comercialització i promoció.

OBJECTIUS

Desenvolupar eines i instruments que facilitin la identificació i catalogació dels recursos dels territoris, així com la possibilitat de promocionar i desenvolupar els actius turístics d'aquests.

PROGRAMA

  1. La identificació dels recursos turístics com element imprescindible en la planificació estratègica dels territoris
  2. Els diferents tipus de recursos turístics: artístics, religiosos, paisatgístics, històrics, literaris, pictòrics, arqueològics, etnològics, etnogràfics, etc.
  3. Fonts d'informació per identificar els recursos turístics: arxius i documents
  4. Tècniques de classificació i catalogació

Destinataris

Qualsevol persona que estigui interessada en el tema, que es trobi preferentment en situació d'atur amb estudis mínims acabats de Batxillerat/FPII/CFGS, i que estigui inscrita al Servei d'Ocupació de Catalunya.

PROFESSORAT

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

Fins el 28 juny de 2010

DATA D'INICI

28 juny de 2010

DATA DE FI

14 juliol de 2010

PREU PER COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS

El curs està subvencionat pel Sevei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu

PREU PER NO COL·LEGIATS/DES

El curs està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu

CALENDARI DE CLASSES

De dilluns a dijous de 15:00 a 20:00 hores

LLOC ON S'IMPARTEIX

Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

c/ Roger de Llúria 155-157, entrl 1ª

08037 Barcelona

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

  • Fotòcopia del DNI
  • Targeta d'alta al Servei d'Ocupació de Catalunya
  • Curriculum Vitae
FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (EL NÚM. MÀXIM DE FITXERS ÉS DE 5)
SELECCIONAR ARXIU (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
[+] Adjuntar un altre fitxer
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.

(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.

(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.

(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.

Share This