Notícies

octubre 28, 2009
I CICLE CATDEM DE POLÍTICA EN CINEMA
Fundació CatDem

El cicle consisteix en la projecció de pel·lícules estretament relacionades amb el món de la política, que vindran presentades i introduïdes pels comentaris d’un crític de cinema i d’un periodista o acadèmic especialitzat en temes polítics. 

 

Programa:

 

Dijous 29 d’octubre, 20h. Frost/Nixon. Presentació a càrrec de Jordi Argelaguet, professor titular de Ciència Política de la UAB i Valentí Sanjuan, crític de cinema i director de Cine.cat.

  • Dijous 26 de novembre, 20h. The Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara. Presentació a càrrec de Francesc-Marc Álvaro, periodista i professor de la Facultat de Comunicació de la URL, i Valentí Sanjuan.
  • Dijous 3 de desembre, 20h. Being there. Presentació a càrrec de Ferran Sáez, professor titular de la Facultat de Comunicació de la URL i Valentí Sanjuan.
  • Dijous 28 de gener, 20h. The Queen. Presentació a càrrec de Marçal Sintes, director del Departament de Periodisme de la Facultat de Comunicació de la URL i Valentí Sanjuan.
  • Dijous 25 de febrer, 20h. Dans la peau de Jacques Chirac. Presentació a càrrec de Toni Aira, professor de Comunicació Política a la UOC i Valentí Sanjuan.

 

Entrada gratuïta. Projeccions en V.O.S.E. a l’Institut Francès de Barcelona, c/ Moià, 8 (entre Aribau i Tuset).

 

FITXER ADJUNT

MÉS INFORMACIÓ

Share This