Notícies

octubre 20, 2020
II CONGRÉS INTERNACIONAL PER A L’ERRADICACIÓ DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES
26, 27 i 28 d’octubre online

La segona edició del Congrés Internacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes organitzat per l’Institut Català de les Dones tindrà lloc de forma virtual els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2020.  Aquesta segona edició comparteix amb la primera l’objectiu general de reunir a les persones professionals dels circuits de violència masclista, al personal de les Administracions  Públiques encarregades  d’intervenir  en  el  disseny  i  l’execució  de  polítiques  públiques  amb perspectiva de gènere, a les entitats de dones del territori i al conjunt del moviment feminista català.

 

L’objectiu específic del congrés és posar de manifest l’impacte de la pandèmia en les violències masclistes, així com quines han estat les estratègies, aliances i aprenentatges que s’han generat entre la diversitat d’agents socials encarregats de donar resposta a les situacions de violència masclista en temps de la Covid-19.

 

Per fer-ho, el congrés comptarà amb convidades expertes i una programació dividida en tres grans blocs temàtics i diversos espais per construir el debat. Entre les ponents, enguany trobareu personalitats tan destacades com Silvia Federici, Rita Laura Segato o Virginia Vargas.

 
What do you want to do ?

New mail

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This