Notícies

juliol 15, 2019
II EDICIÓ DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART. Als millors TFG de Ciència Política, Sociologia, Gestió i Administració Pública i Relacions Internacionals

El termini per a presentar les candidatures es va obrir el passat 20 de maig i es tancarà el 31 de juliol de 2019. Un cop transcorregut el període de recollida dels TFGs es farà una primera selecció per tal de triar 5 finalistes de la branca de ciència política i 5 de la de sociologia, els quals seran avaluats pel següent jurat:

El jurat de la modalitat de ciència política estarà composat enguany per Laura Feliu (UAB), Mariano Torcal (UPF), Ana Sanz (UB), Albert Batlle (UOC) i Jordi Pacheco (Colpis).
 
El jurat de la modalitat de sociologia estarà composat enguany per Maria Trinidad Bretones (UB), Anna Ramon (UVic), Cristina Sánchez-Miret (UdG), un representant de l’ACS, i actuarà com a secretari Antoni Biarnés (Colpis).

A les bases que us adjuntem trobareu els passos a seguir per a presentar la candidatura i els premis per als guanyadors, per als accèssits i per a la resta de participants.


ENLLAÇ D’INTERÈS

BASES DEL PREMI

Share This