Notícies

novembre 13, 2019
III SIMPOSI INTERNACIONAL: CURA I NEGLIGÈNCIA EN L’ENTORN FAMILIAR (IESF)
Dimecres 20 de novembre, a Barcelona

L’Institut d’Estudis Superiors de la Família de la Universitat Internacional de Catalunya  organitza el tercer simposi internacional, enguany dedicat a la importància del temps en la cura. El tema d’aquesta edició s’ha escollit seguint la recomanació de la Declaració Universal de Nacions Unides en la qual s’afirma la necessitat que cada nen gaudeixi d’una protecció especial així com d’oportunitats i serveis perquè pugui desenvolupar-se físicament, mentalment, moralment, espiritual i socialment en forma saludable i normal.

Per aquest motiu el simposi tractarà qüestions com l’evolució dels rols parentals, els problemes de conciliació treball-família i els usos socials del temps i la seva influència en el desenvolupament cognitiu, la salut i el benestar infantil.
 
Al llarg de l’acte és combinarà una doble perspectiva combinant l’aportació acadèmica amb l’intercanvi de bones pràctiques en usos del temps.
 
El simposi està obert, prèvia inscripció, a tots els interessats en la formació i atenció de menors i de les seves famílies. La inscripció és obligatòria mitjançant aquest enllaç.

L’acte se celebrarà a l’Aula Magna del Campus Iradier (Immaculada 22) de la UIC a  Barcelona

ENLLAÇ D’INTERÈS

PROGRAMA

Share This