Notícies

desembre 15, 2009
INAUGURACIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL
El 21 de desembre

Hi ha prevista l’assistència de representants del Departament de Treball, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. La conferència inaugural anirà a càrrec del Dr.Germà Bel (Catedràtic d’Economia a la Universitat de Barcelona).

 

L’acte està obert a qualsevol persona interessada. Cal confirmar l’assistència a activitats@colpis.cat o al telèfon 932 414 122.

 

MÉS DE 70 SOL·LICITUDS PER A INSCRIURE’S A LA PRIMERA EDICIÓ DEL POSTGRAU

El passat 4 de desembre va finalitzar el període de preinscripció i, en total, es van rebre més de 70 sol·licituds per accedir a una de les places del Postgrau, que en aquesta primera edició ascendeixen a 25. Entre les persones que han fet la preinscripció s’hi troben principalment AODLs, personal tècnic de les àrees de promoció econòmica i desenvolupament local d’ajuntaments, consells comarcals, organismes públics d’àmbit provincial i autonòmic, així com  professionals d’organitzacions sindicals i patronals, empreses consultores i entitats del tercer sector.

 

El termini màxim per formalitzar la matrícula finalitza el proper 17 de desembre.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This