Notícies

abril 30, 2020
INFORMACIÓ RELATIVA A LA QUOTA COL·LEGIAL
50% de descompte per a les persones en situació d’atur

El proper dilluns 4 de maig es farà efectiu el cobrament de la quota col·legial corresponent al segon trimestre de 2020. Tal i com es va anunciar anteriorment, les persones que es trobin en dificultats econòmiques poden demanar un ajornament del pagament fins al 4 de desembre de 2020,  com a tard. Per a sol·licitar-ho, cal omplir aquest formulari. 

Així mateix, les persones que estiguin en situació d’atur tenen dret a un descompte del 50% en l’import del rebut. Si encara no heu enviat la documentació acreditativa, teniu temps de fer-ho fins divendres 1 de maig. Només cal que ens feu arribar l’informe de situació administrativa actualitzat, en vigor amb data del mes d’abril. El podeu descarregar fàcilment a l’apartat d’informes de la pàgina web del  Servei d’Ocupació de Catalunya i enviar-nos-el per correu electrònica colpis@colpis.cat.

 

Aprofitem també per recordar-vos que, enguany els i les membres del Col·legi es podran deduir un percentatge de les quantitats pagades en concepte de quota col·legial de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques de l’exercici fiscal de 2019. Només cal que us assegureu que en la vostra declaració de renda hi figura aquesta deducció.

Share This