Notícies

abril 24, 2020
INFORMACIÓ SOBRE LES QUOTES COL·LEGIALS
Canvis davant les conseqüències del confinament

Com a mesura davant la situació econòmica generada per la pandèmia del COVID19, la Junta de govern del Col·legi ha decidit ajornar el pagament de la quota del mes d’abril fins al mes de maig de 2020. La decisió es pren en atenció a les persones sotmeses als  ERTOs i a les persones treballadores en règim autònom que encara no han rebut els subsidis d’atur i altres ajuts. Si, a més, les persones tenen dificultat en abonar la propera quota el mes  de maig, la Junta també preveu que el pagament s’ajorni fins el 4 de desembre de 2020, com a tard. 

 

Una altra de les mesures adicionals adoptades per la Junta és augmentar el descompte en les quotes fins al 50% a les persones col·legiades que estiguin en situació d’atur

 

Aprofitem també per recordar-vos que, enguany els i les membres del Col·legi es podran deduir un percentatge de les quantitats pagades en concepte de quota col·legial de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques de l’exercici fiscal de 2019. Només cal que us assegureu que en la vostra declaració de renda hi figura aquesta deducció. 

Share This