Notícies

maig 11, 2014
INFORMA’T SOBRE LES NOSTRES CONFERÈNCIES AL BIZ BARCELONA
4 i 5 de juny

Així, les conferències organitzades en aquesta edició són…

EL QUE HAS DE SABER DEL MERCAT ABANS D’INICIAR UN NEGOCI
4 de juny | 14h | Ubicació S6 – Palau de Congressos

L’objectiu de la sessió és proporcionar directrius per dur a terme investigacions comercials i obtenir dades que permetin oferir o millorar productes i serveis adaptats a les necessitats de les persones. Anirà a càrrec de la professora de la UB Maria Lluïsa Solé Moro

TÈCNIQUES INNOVADORES PER DETECTAR TENDÈNCIES I NOVES NECESSITATS
5 de juny | 15.00h | Ubicació S5 – Palau de Congressos

La conferència se centrarà en la importància de l’anàlisi de les tendències de consum a través de l’estudi del comportament dels usuaris, incloent-los en els processos d’innovació. Serà presentada per Emma Piveta, sociòloga.


EL SALÓ

BizBarcelona concentrarà un gran nombre d’emprenedors i empresaris, amb la previsió de rebre 12.000 visitants, entorn de diferents espais d’assessorament, networking i inspiració, amb més de 150 conferències, tallers i espais d’assessorament, dissenyats en funció del cicle de vida d’un projecte empresarial: creació, creixement i transformació. L’objectiu és ajudar-los a accelerar l’engegada de nous negocis i a impulsar el creixement de pimes ja existents.

En aquesta edició Bizbarcelona estructurarà els seus continguts entorn de sis grans blocs temàtics: Solucions e-commerce (Bizecommerce): mercat de finançament, àrea exportació (Bizexporta), àrea de franquícies (Bizfranquicias & Retail), assessorament empresarial, networking i cooperació La trobada se celebrarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This