Notícies

maig 17, 2021
IV JORNADA PENSEM#NACIÓ XXI
Els dimarts 4, 11 i 18 de maig, de 18.30h a 20h (online)

Què vol dir un país articulat territorialment? Ho són els Països Catalans? Quines connexions ens cal traçar a través del territori per mirar al futur des de la nostra història? Com podem construir les polítiques territorials des de les necessitats de la ciutadania? Hi pot haver solucions compartides entre els grans poblaments i els més petits? Fins a quin punt es pot planificar el poblament del territori?

 

Aquestes són algunes de les qüestions que es debatran a la propera Jornada PENSEM#NACIOXXI organitzada per l’’ACP i la Fundació Congrés de Cultura Catalana que enguany estarà dedicada a la reflexió sobre el model territorial del país.

 

Entre els ponents hi haurà Xavier Duran, Arnau Queralt, Ramon Ribera, Itziar González, Oriol Estela, Mar Satorras, Margalida Ramis, Roser Vernet, Sergi Saladié, Andreu Domingo, Carme Ferrer, Pili Sanmartín i Andreu Escribà.

 

La jornada es dividirà en 3 sessions telemàtiques que tindran lloc en tres setmanes consecutives, els dimarts 4, 11 i 18 de maig, en la franja horària 18:30-20hores. Podeu consultar aquí el programa complet i aquí podeu fer les inscripcions.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This