Notícies

juny 14, 2021
IX PREMI BARCELONA A L’EMPRESA INNOVADORA EN ORGANITZACIÓ I USOS DEL TEMPS
Dimarts 15/06 a les 9.30h

La Xarxa d’Empreses Nust (Nous Usos Socials del Temps) organitza la Jornada Nous reptes d’un model de treball virtual i presencial i acte de Lliurament de la 9a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps, que se celebrarà en format virtual el pròxim 15 de juny de 9:30 a 11:30 hores

 

La Jornada s’emmarca en el Pacte del Temps de Barcelona, l’acord de ciutat per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona juntament amb les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat.

 

La Jornada d’enguany posa l’èmfasi en un model de treball virtual i presencial en l’era digital a les empreses, aspectes que, si bé ja eren importants abans, adquireixen una especial rellevància en temps de Covid-19. 

 

Per aquest motiu, l’acte comptarà amb: 

 

  • La conferència titulada Cap a un nou model de treball: I ara què fem amb els nostres espais? a càrrec de Leyre Octavio de Toledo, Executive Director Arquitectura. Head of occupier Solutions Savills Aguirre Newman.

 

  • La Taula de diàleg Els reptes del model presencial i virtual, on hi participaran Monica Vazquez Rigueiro, Directora de l’Àrea de Persones a SUARA Cooperativa, Laura Zapata Gonzalez, Manager de Relacions Laborals a RACC i Eva Arcos, Manager de Healthy & Safety a GAES.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This