Notícies

gener 31, 2021
JA DISPONIBLE L’INFORME MUNDIAL 2021 DE HUMAN RIGHTS WATCH

L’Informe reflecteix la tasca d’investigació realitzada pel personal de Human Rights Watch l’any 2020, generalment en estreta col·laboració amb activistes de drets humans en el país en qüestió. També reflecteix la tasca de l’equip d’incidència, que monitora l’evolució dels temes de política i intenta persuadir a governs i institucions internacionals perquè posin fi als abusos i promoguin els drets humans.

 

En l’assaig introductori, el director executiu Kenneth Roth fa una crida al govern entrant dels Estats Units perquè integri més profundament el respecte pels drets humans com un element de la política nacional i exterior, amb l’objectiu de contrarestar les “descabellades oscil·lacions en política de drets humans” que han caracteritzat a tots els nous residents de la Casa Blanca en les últimes dècades.

 

Igual que en anys anteriors, l’Informe Mundial no inclou un capítol sobre cadascun dels països on treballa Human Rights Watch, ni tracta tots els temes d’importància. Sovint, l’absència d’un país o problema en particular sovint reflecteix senzillament limitacions de personal per la qual l’organitza adverteix que aquesta no s’hauria de prendre com una valoració sobre la importància del problema.

ENLLAÇ D’INTERÈS

ANAR A LA PUBLICACIÓ

Share This