Notícies

juny 06, 2012
JA ESTÀ AQUÍ EL BIZBARCELONA, AMB LA PARTICIPACIÓ DEL COLPIS
13 I 14 DE JUNY A FIRA DE BARCELONA

Durant els dos dies del Saló s’han programat tot un conjunt de conferències molt diverses, on es tractaran temes com l’ estratègia i la gestió empresarial, el finançament, el màrqueting i la comunicació, la internacionalització i la innovació, entre d’altres. Dues d’elles, ‘Què cal conèixer del mercat abans d’obrir un negoci’ i ‘Com fer un estudi de mercat amb pocs recursos’, seran impartides pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya el dijous .

Un lloc on trobar respostes als teus dubtes

El BizBarcelona és una oportunitat on assessorar-se sobre totes aquelles qüestions de rellevant importància per emprendre un projecte o bé per tirar endavant una empresa amb garanties. Per això hi haurà assessorament personalitzat i diferenciat per àrees, com són la gestió financera, les habilitats directives, la creació d’empreses, les vendes, etc.

El Networking tindrà també un paper essencial en aquesta trobada, amb diverses activitats com un speed Networking, trobades entre emprenedors i fonts de finançament, entre dones professionals, o el Conecta VIP, on experts en la creació i gestió d’empreses oferiran idees i consells a tothom qui els necessiti.

El BizBarcelona 2012 comptarà amb alguns ponents destacats, com Cliff Reeves, manager general de Microsoft; Christina Brodbeck, membre fundadora de YouTube o Alberto Fernández Terricabras, professor d’IESE i expert en sistemes de gestió per a la implantació d’estratègies.

Activitats amb la Intercol·legial

La Intercol·legial disposarà d’un espai de networking interprofessional avui per la tarda, de 15 a 19 hores. L’espai disposarà de 5 pantalles on els col·legiats i empreses participants podran publicar el seu projecte o oferta i, al costat, hi haurà unes 20 taules on els interessats podran reunir-se per aprofundir en l’oferta.

Us recordem a totes aquelles persones que hagueu sol·licitat l’entrada gratuïta que haureu de validar el vostre codi on line al següent enllaç

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This