Notícies

desembre 17, 2019
JOEL CANTÓ I CARLA ALONSO GUANYEN EL II PREMI MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2019

Joel Cantó i Carla Alonso Méndez han estat els guardonats del II Premi Miquel Caminal i Anna Alabart als millor TFG en Ciència Política i en Sociologia 2019, impulsat pel Colpis.

El treball European Social Democracy and the Quest for Electoral Relevance de Joel Cantó (UB) s’ha endut el guardó d’enguany dedicat a la Ciència Política. Així mateix, els treballs Els marcs interpretatius de les polítiques públiques davant la prostitució a Espanya, de Sara Casajuana Costa (UAB) i Estructura de classes i vot d’extrema dreta a la República Francesa, de Jaume Cantero Guerrero (UPF) han estat guardonats amb l’accèssit del premi en aquesta categoria.

Pel que fa a la categoria de Sociologia, Carla Alonso Méndez ha estat la guardonada pel seu treball dedicat a L’auge de l’extrema dreta a la Unió Europea: la immigració en el punt de mira (UAB). El treball d’Evelyn Gil Martínez ha quedat com a accèssit del premi de Sociologia amb el treball Comunicació i identitat. El cos com a impremta d’allò social (UAB).

Share This