Notícies

gener 02, 2021
JORNADA: CIUTAT JUGABLE. COM ES TRANSFORMA BARCELONA I LA RESTA DEL MÓN
Dimarts, 1 de juny a les 17h

El proper 1 de juny, dos anys després de l’aprovació del Pla del Joc a l’Espai Públic amb horitzó 2030, la jornada “Ciutat jugable: com es transforma Barcelona i la resta del món” reflexionarà sobre com la situació actual de pandèmia fa més necessari que mai transformar la ciutat per fer-la més jugable, posant el benestar dels infants i la ciutadania en primer terme i garantint el dret a la salut, la vida comunitària i la lluita contra l’emergència climàtica.

 

Barcelona no és l’única ciutat del món que ha evidenciat aquesta necessitat i s’ha posat a treballar per donar-hi resposta. L’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut Infància i Adolescència, la Associació Internacional de Ciutats Educadores, i el Centre Cultural el Born en el marc de l’exposició:  Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola 1908-1979 convoca la jornada “Ciutat jugable: com es transforma Barcelona i la resta del món”.

 

L’acte es portarà a terme el dimarts 1 de juny en format presencial al Born Centre Cultural de Barcelona. Per assistir de a l’acte de manera presencial cal fer inscripció prèvia a a través d’aquest enllaç. (aforament limitat a 80 persones. En cas que es vulgui seguir l’acte de manera virtual es podrà connectar a través d’aquest enllaç.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This