Notícies

novembre 25, 2019
JORNADA: CORRESPONSABILITAT I TREBALL DE CURA
Dimecres, 27 de novembre a Barcelona

La Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, liderada pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, organitza la jornada Corresponsabilitat i treball de cura. Serà el proper dimecres 27 de novembre, a les 18.30h a la Sala 2 del Centre de Formació de l’ICAB (c. Mallorca, 281 planta baixa de Barcelona).

 

Moderat per Mercè Civit, l’acte serà un diàleg entre tres destacades ponents:

 

 

  • Sara Moreno, professora agregada interina del Departament de Sociologia de la UAB, investigadora del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT-UAB) i de l’Institut d’Estudis del Treball (IET-UAB).

 

  • Joana Badia, advocada especialista en dret laboral i assessora en polítiques de gènere i igualtat d’oportunitats. Comissió de Dones de l’ICAB.

 

  • Imma Marín, directora de MARINVA, juego y educación. Consultora pedagògica especialitzada en educació, comunicació i formació a través del joc.

 

La jornada s’emmarca en el punt 5 dedicat a la coresponsabilitat familiar del decàleg El nostre clam per l’equitat, organitzat per la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que es va iniciar el passat 17 d’octubre amb la conferència ‘El rol de les dones professionals’.

 

L’entrada a la jornada és lliure però la inscripció és obligatòria. Per als i les membres del Col·legi Oficial de Treball Social cal fer-la mitjançant aquest enllaç. Les persones que no formen part del COTS han de formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a formacio@tscat.cat indicant el seu nom, cognoms i el Col·legi del que formen part. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This