Notícies

setembre 05, 2016
JORNADA D’ACTUALITZACIÓ ESTADÍSTICA
Dilluns 26 de setembre

La jornada té per objectius situar els participants en els desafiaments i oportunitats de l’estadística al segle XXI, presentar els recursos que l’Idescat brinda a politòlegs i sociòlegs així com conèixer experiències d’anàlisis quantitatives que hagin utilitzat els serveis de l’Idescat.

L’acte comptarà amb tres intervencions:

17:00 – 18:00 | L’estadística i les ciències socials
Ponència introductòria a càrrec del director de l’Idescat, Frederic Udina, centrada en les darreres tendències i els recursos que brinda l’Idescat.

18:00 – 18:30 | Anàlisi quantitativa: les claus i els reptes a la llum de l’experiència professional d’utilització  de les bases de dades de l’Idescat. Amb Teodor Mellén i Pau Serracant, sociòlegs.

18:30 – 18:45 | Descans

18:45 – 19:30 | El Big Data: per què ens hauria d’interessar, a politòlegs i sociòlegs? A càrrec de Pau Agulló, consultor en temes de Big Data.

La jornada és gratuïta per a persones col·legiades, per a aquelles que no ho estiguin el cost d’inscripció és de 25€. Si us hi voleu apuntar, cal que envieu les vostres dades de contacte (nom i cognoms, telèfon i si sou col·legiat o no) a l’adreça colpis@colpis.cat amb l’assumpte ‘Jornada d’actualització estadística’.

FITXER ADJUNT

MÉS INFORMACIÓ

Share This