Notícies

juliol 25, 2021
JORNADA D’INTERCANVI DE BONES PRÀCTIQUES EN L’ACOMPANYAMENT A SUPERVIVENTS DE TEH
Dimarts, 20 de juliol a les 10h

Amb motiu del mes contra el Tràfic d’Éssers Humans, la Fundació Surt organitza una jornada d’intercanvi metodològic i de bones practiques en l’acompanyament psicosocial a les supervivents de tràfic, que tindrà lloc el dimarts 20 de juliol de 10h a 12h del matí, en format virtual.

 

En l’acte hi participaran professionals de la Fundació Surt, Sicar i Exil, que presentaran algunes de les principals innovacions metodològiques en l’acompanyament a supervivents de tràfic en l’àmbit local i en el marc del projectes europeus, en els quals Surt participa des de fa anys.

 

La jornada es realitza en el marc del projecte europeu LIBES, cofinançat pel fons d’Asil, Migració i Integració (AMIF) de la Unió Europea.

 

L’acte es desenvoluparà en castellà i cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

D’altra banda, a partir de les 17h de la tarda, s’inaugura l’exposició de fanzins Relat’ART, on es veuran els relats de les lluites, els somnis, les enyorances i els anhels de deu dones participants dels tallers d’artteràpia que no deixaran ningú indiferent. L’exposició es podrà veure a la sala el-Atelier, al carrer Sant Pere més alt, 48.

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This