Notícies

octubre 14, 2019
JORNADA: ‘EL ROL DE LES DONES PROFESSIONALS’
Dijous 17 d’octubre, al COAC de Barcelona

La Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial, de la qual el Colpis en forma part, organitza la jornada El rol de les dones professionals, que es durà a terme el dijous 17 d’octubre a les 18h a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

L’acte, que inicia un cicle organitzat per la Comissió de Dones i Igualtat per a aquesta tardor, s’emmarca en el punt 7 del decàleg “El nostre clam per l’equitat” per la igualtat de gènere de la Intercol·legial: Visibilitat col·legial i professional.

En aquesta primera sessió al COAC comptarem amb la participació d’Elisenda Bonet, arquitecta i directora del Festival 48h Open House; Anna Ortega, arquitecta tècnica, impulsora de La Constructora i premi Barcelona Activa 2019; i Zaida Muxí, arquitecta, professora de l’ETSAB-UPC i autora del llibre Mujeres, casas y ciudades. Más allá del umbral.

L’acte serà moderat per Núria Carrera, vicepresidenta de l’Associació Intercol·legial i presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat.

Al final de l’acte se servirà un refrigeri i es podrà visitar l’exposició ‘50 anys de l’Arxiu Històric del COAC‘.

Es prega confirmar assistència. Ho podeu fer en aquest enllaç.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This