Notícies

juliol 29, 2021
JORNADA EN LÍNIA: LA COL·LABORACIÓ PER L’IMPULS DE POLÍTIQUES D’HABITATGE
Inscripcions obertes fins el 27/09

L’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona i l’Associació de Gestors de Polítiques Socials d’Habitatge de Catalunya organitzen la jornada La col·laboració público-privada-comunitària: reptes i oportunitats per a l’impuls de les polítiques locals d’habitatge que tindrà lloc els dies 30 de setembre i 7, 14 i 21 d’octubre de 10h del matí a 12h del migdia, a través de la plataforma Zoom.

 

La jornada té com a objectiu compartir i donar a conèixer experiències de col·laboració entre diferents actors per al desplegament de les polítiques locals d’habitatge així com la necessitat de teixir aliances entre operadors públics, privats i comunitaris en aquest àmbit, que possibilitin augmentar de forma eficient el parc residencial assequible.

 

Els Fons europeus NextGenerationEU suposen una gran oportunitat per a la recuperació i transformació del país, però també un repte de gestió pels ens locals, que hauran d’enfrontar-lo amb immediatesa, agilitat i col·laboració amb altres agents per a fer possible l’aprofitament efectiu i multiplicador dels mateixos.

 

Les sessions es realitzaran en format videoconferència mitjançant la plataforma ZOOM. La data límit d’inscripció és el 27 de setembre.

 

Cal que el personal al servei d’entitats locals de la demarcació de Barcelona utilitzi aquest enllaç per a inscriure’s

 

La resta, podeu fer-ho, en aquest altre enllaç

FITXER ADJUNT

PROGRAMA

Share This