Notícies

maig 18, 2011
JORNADA INFORMATIVA DEL MÀSTER EN POLÍTIQUES PÚBLIQUES I SOCIALS
Descompte matrícula als col·legiats

El proper dimarts 28 de juny, a les 19.00 hore,s es celebrarà la sessió informativa del Màster en Polítiques Públiques i Socials de l’IDEC-UPF, a la seu de l’IDEC (Balmes 132-134, 08008 Barcelona).

Aquest programa, organitzat en col·laboració amb el Public Policy Program de la Johns Hopkins University, forma professionals capaços de dissenyar, gestionar, administrar, planificar i avaluar polítiques públiques per millorar la qualitat de vida i el benestar social de la població. Aquests professionals actuen a través de les agències, els programes i institucions de l’estat del benestar, així com a través de qualsevol altre autoritat social, pública o privada. 

Així mateix, gràcies a un conveni de col·laboració entre el Col·legi i l’IDEC, tots els col·legiats gaudiran d’un 10% de descompte sobre l’import total de la matrícula.

Tota la informació relativa a aquest màster serà facilitada en la sessió informativa. És necessari confirmació de l’assistència aquí.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb el Servei d’Informació i Admissions de l’IDEC a info@idec.upf.edu o al 93 542 18 50.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This