Notícies

novembre 03, 2019
JORNADA: QUI ETS SENSE ELS TEUS PRIVILEGIS? LA TRAMPA DE LA INCLUSIÓ EN UN MÓN EXCLOENT
13/11 a Vilanova i la Geltrú

Un any més l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l’Oficina Tècnica del Pla Local d’Inclusió Social, vng[in]clusió, organitza la IX Jornada de la Inclusió Social amb el títol Qui ets sense els teus privilegis? La trampa de la inclusió en un món excloent.
 
En aquesta edició la jornada es planteja de forma més vivencial, amb l’objectiu que interpel·li els assistents en la seva esfera professional, però també en la seva visió personal. Es tracta d’una reflexió a pensar des d’on i com pensem l’exclusió i, de retruc, la inclusió social; a entendre que no podem concebre la pobresa sense una riquesa que exclou i determina qui és exclòs; a pensar quin paper juguen les nostres certeses i els nostres esquemes mentals amb els quals identifiquem la normalitat i la diferència; i a formular-nos preguntes, moltes preguntes: Què hi ha de nosaltres en els processos d’exclusió?

 

En el marc de les nostres conviccions i accions, amb els que ens identifiquem, quin lloc ocupem en la generació de l’exclusió i la inclusió? Com pensem la normalitat i alhora la diversitat?

Inscripcions obertes fins al 10 de novembre de 2019.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This