Notícies

gener 09, 2015
JORNADA SOBRE EL FUTUR DELS SERVEIS SOCIALS MUNICIPALS DAVANT LA REFORMA DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL

El proper 30 de gener de 2015, de 16h a 20h, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya organitzen una Jornada sobre el futur dels Serveis Socials Municipals davant la reforma de l’administració local, amb l’objectiu de contribuir a desvetllar els interrogants que planteja l’aprovació de la Ley 27/2013 de 27 de diciembre, de racionalización y sostenibilidad de la Administración Local (LRSAL) que estableix canvis importants pel que fa a la prestació de serveis socials des de les administracions locals.

La jornada tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (Casp, 130 de Barcelona). Per fer la inscripció heu d’emplenar l’imprès d’inscripció que trobareu fent clic aquí i enviar-lo a info@tscat.cat.

L’acte compta amb el suport de l’Associació Intercol·legial, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

Share This