Notícies

març 13, 2021
JORNADA: UNA AVENTURA AMB DADES: MEMORIS 24
Dijous 11 de març, de 16h a 17.30h (online)

Amb motiu del Dia Internacional de les Dades Obertes, la Secretaria de Transparència i Govern Obert us convida a la Jornada “Una aventura amb dades: Memoris 24”, que tindrà lloc el dijous 11 de març de 16 a 17.30 h, en format virtual.

 

La jornada estarà presidida per la directora general de Transparència i Dades Obertes, Núria Espuny, que parlarà de les fites assolides en l’àmbit de les dades obertes a Catalunya durant aquest darrer any. 

 

Tot seguit s’iniciarà l’activitat principal: un escape room virtual on per salvar la humanitat d’un virus desmemoritzador anomenat Memoris-24 caldrà endinsar-se en el món de les dades obertes. 

 

El tancament de l’acte anirà a càrrec del Secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Jordi Foz.

 

Cal que us inscriviu a la jornada mitjançant aquest formulari d’inscripció. Tot i que la inscripció és individual, el mateix dia de l’activitat rebreu instruccions per formar grups de participació. Per formar un grup és imprescindible que tots els membres s’hi hagin inscrit prèviament a títol individual.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This