Notícies

desembre 02, 2020
JORNADES DE DEBAT: LA PROTECCIÓ DE LES PERSONES ALERTADORES DE CORRUPCIÓ
Dc 2 i 9 de desembre, al matí

Amb motiu de la propera posada en funcionament de la nova Bústia Ètica de la Generalitat de Catalunya, així com de la celebració, el dia 9 de desembre, del Dia internacional contra la corrupció, la Secretaria de Transparència i Govern organitza dues jornades centrades en la figura de les persones alertadores de casos de mala praxi i corrupció a l’Administració pública.

 

La primera sessió, que tindrà lloc el dimecres dia 2 de desembre, permetrà conèixer les experiències en la implementació de canals anònims d’alerta d’irregularitats a l’Administració –Bústies Ètiques- de l’Ajuntament de Barcelona, la Paeria de Lleida i l’Ajuntament de Terrassa, com a instruments de protecció de les persones alertadores. Obrirà l’acte Jordi Foz Dalmau, secretari de Transparència i Govern Obert.

 

La segona jornada –dimecres dia 9 de desembre-, es dedicarà a compartir un espai de debat amb persones que han alertat sobre casos de corrupció, sota la moderació d’Itziar González Virós, arquitecta i urbanista i exregidora de Ciutat Vella. Obrirà l’acte el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Hble. Sr. Bernat Solé Barril.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This