Notícies

setembre 09, 2021
JORNADES: EL CAS CATALÀ, EXPLORANT ESPAIS PER AL DIÀLEG I L’ACORD 
Dijous 9 i divendres 10 de setembre 

El dijous 9 i el divendres 10 de setembre, la Universitat de Barcelona organitza les jornades «El cas català: explorant espais per al diàleg i l’acord». L’objectiu és deliberar d’una manera plural i rigorosa sobre el conflicte català, amb el propòsit d’identificar possibles punts de trobada entre diferents perspectives.
 

Per assolir aquest propòsit, les jornades abordaran les diferents dimensions que articulen el conflicte: democràtica, territorial, identitària, mediàtica, jurídica, social i europea. Sense que sigui un llistat exhaustiu dels eixos del conflicte, aquestes diferents aproximacions i la pluralitat de visions en cadascuna d’elles evidencien que es tracta d’un fenomen complex que no es pot abordar i comprendre des d’una única dimensió ni perspectiva. Aquestes jornades no aspiren a resoldre el conflicte, però sí a contribuir que la comunitat universitària en particular i la societat en general puguin reflexionar més i millor al voltant de la complexitat del fenomen.

 

Les jornades seran presencials i es faran a l’Aula Magna de l’Edifici Històric, amb aforament limitat. També es podran seguir en línia a través d’aquest enllaç.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This