Notícies

setembre 29, 2010
LA CONFERÈNCIA PERSONAL DEMOCRACY FORUM EUROPE OFEREIX 20 ENTRADES ALS NOSTRES COL·LEGIATS/DES

“Personal Democracy Forum” és una conferència de líders mundials al voltant de l’exploració i l’anàlisi de l’impacte de la tecnologia a la política i el govern.

 

Aquest és el setè any d’aquest acte als Estats Units i el segon que es celebra a Europa,  i reuneix els principals creadors d’opinió, professionals polítics, tècnics i periodistes de tot l’espectre ideològic de la xarxa, intencanviat idees i explorant com la tecnologia i Internet estan canviant la política, la democràcia i la societat. 

 

Enguany es tornarà a celebrar a Barcelona, els dies 4 i 5 d’octubre. L’acte combinarà conferències plenàries, converses amb els principals pensadors i actors d’aquest sector, així com taules rodones de treball i sessions pràctiques.

 

Els col·legiats i col·legiades que estigueu interessats en aconseguir una entrada heu d’enviar el vostre nom i cognoms i el vostre DNI a l’adreça de correu activitats@colpis.cat. Un cop haguem assolit la xifra de 20 persones inscrites tancarem la llista. Les persones que hagin aconseguit una entrada podran recollir-la el mateix dia de la conferència juntament amb l’acreditació.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This