Notícies

febrer 26, 2012
LA FEINA DE CERCAR FEINA
TALLERS DE CERCA DE FEINA PER ALS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES

Però ens trobem en uns moments en què la dificultat d’accedir a un lloc de treball és molt més alta del què solia ser, són més persones competint per a una mateixa posició. Amb aquest context hem de tenir molt clar què aportem a una nova feina i saber explicar-ho de manera que capti l’atenció del nostre entrevistador, hem de saber diferenciar-nos de la resta de candidats/es que participen en el mateix procés de selecció, definint de la forma més adequada allò que som i a on volem arribar professionalment. 

D’altra banda, sociòlegs i politòlegs tenim la necessitat de saber definir bé el nostre perfil davant entitats i empreses que encara tenen poc clar qui som i què sabem fer. 

Des del Col·legi estem convençuts que cal professionalitzar la recerca de feina, i per això cal conèixer i saber aplicar les eines adequades. Aquest taller t’ajudarà a aconseguir-ho, des d’una perspectiva pràctica amb què aprendràs a conèixer  el teu perfil (habilitats, punts de millora, motivacions…) i enfrontar-te així amb més possibilitats a una oferta de feina. En aquest procés estaràs assessorat per especialistes en metodologies d’acompanyament professional, els quals coneixen molt bé l’eficàcia d’una bona preparació per aprofitar al màxim l’entrevista de treball.

Consulta el taller que millor s’adapti a les teves necessitats. Encara estàs a temps de matricular-te!

 

TALLER JÚNIOR D’ESTRATÈGIA DE CERCA DE FEINA

TALLER SÈNIOR D’ESTRATÈGIA DE CERCA DE FEINA O CANVI PROFESSIONAL

 

Share This