Notícies del Col·legi

“LA GESTIÓ PÚBLICA ÉS AIXECAR-SE AL MATÍ I QUE TOT FUNCIONI”

El darrer programa de ‘La mirada del Colpis’ ha tractat sobre un tema cabdal per a les nostres professions: la gestió pública. Emès dilluns 19/12 al 106.9FM de Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport, vam comptar amb tres experts en la matèria, tots ells col·legiats.

Amb en Josep Oller, politòleg, comissionat de gestió pública del Colpis i el seu representant al FERA (El Fòrum d’entitats per la reforma de l’administració), funcionari de carrera com a tècnic superior de la Generalitat de Catalunya a la Direcció General d’Estratègia Territorial del Departament de Territori i ex cap de Recursos Humans a l’Administració Local. També amb Jesús Palomar, politòleg, professor de ciència política a la Universitat de Barcelona, especialitzat en polítiques públiques i innovació. Funcionari de la Generalitat de Catalunya, responsable de gestió del canvi per al govern de les dades del departament de la Presidència.  I, finalment, amb Alba Espílez, politòloga i màster en gestió pública avançada per la Universitat de Barcelona, funcionària del cos superior de la Generalitat de Catalunya. Treballa de tècnica interlocutora en igualtat, relacions institucionals i comunicació de la Subdirecció general de Recursos Humans de la Direcció General de la Policia del Departament d’Interior. I, com sempre, va conduir el programa el sociòleg Aran Solé.

Amb tots ells vam parlar sobre la importància de la gestió pública en la nostra vida quotidiana, sobre la gestió dels funcionaris i servidors públics, els processos d’accés a l’administració pública i els problemes que es plantegen amb les properes jubilacions massives. Vam conversar també sobre el procés d’estabilització que afecta milers de professionals, sobre la gestió del talent i sobre la vocació de servei públic. També vam parlar de la incorporació de les noves tecnologies a l’Administració, de les necessitats actuals d’aquesta, de les reivindicacions ciutadanes cap als diferents ens administratius, de l’exigència de transparència i ètica… i sobre molt més.

Com sabeu, podeu escoltar el nostre programa ‘La mirada del Colpis’ els dilluns, de 17 a 18h, al 106.9FM de RCE (Ràdio Catalana de la Cultura i l’Esport).

Escolteu aquest podcast

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This