Notícies del Col·legi

LA MIRADA DEL COLPIS. PARLEM SOBRE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Amb motiu del 25N el Colpis i la seva Comissió de Gènere organitzen un debat en format podcast amb quatre expertes al voltant de la violència masclista.

Parlem amb Eugenia Bretones Espejo, Llicenciada CCPP, diplomada en GAP, postgrau participació ciutadana en salut, responsable Comissió gènere del Colpis i Vicepresidenta 2a del Consell Nacional de Dones de Catalunya, qui ens parla de la Llei catalana per eliminar les Violències contra les dones, sobre els reptes i les dades de la situació a Catalunya.

Parlem també amb Almudena Rodríguez García, Màster en drets humans, Postgrau en violències masclistes i llicenciada en història. És responsable d’incidència política a l’Associació de Drets sexuals i reproductius. L’Almudena ens parla sobre violències contra els drets sexuals i reproductius en temps d’auge fundamentalista i d’extrema dreta.

Amb la Carme Riu Pascual, llicenciada en Psicologia i Pedagogia, amb estudis de Doctorat i presidenta de l’Associació Dones No Estàndars, parlarem sobre violències contra les dones amb discapacitat.

Finalment, la nostra companya i col·legiada, Júlia Mas Maresma, sociòloga i experta en igualtat de gènere i violències masclistes i membre de la Comissió de Gènere del Colpis i del Projecte Ella, reflexionarà al voltant de la pregunta; la pressió estètica es pot considerar violència masclista? fent un repàs breu a la legislació vigent, conseqüències i causes pels drets de les dones d’aquesta realitat.  

ÚLTIMES NOTÍCIES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern, l’Associació Catalana de Ciència Política i el Colpis organitzem aquest seminari sobre els elements clau per a un disseny electoral.

read more
Share This