Notícies del Col·legi

LA POLITÒLOGA EUGÈNIA BRETONES ESPEJO ÉS ESCOLLIDA VICEPRESIDENTA SEGONA AL CONSELL NACIONAL DE DONES DE CATALUNYA

El passat 4 de novembre la politòloga Eugènia Bretones Espejo, responsable de la comissió de Gènere del Colpis i vocal a la Junta de govern, va ser escollida per a ocupar la vicepresidència segona al Consell Nacional de Dones de Catalunya, òrgan de participació i consulta amb més de 400 entitats que treballen per la defensa dels drets humans de les dones, així com les diferents entitats de dones del territori català, per a les qüestions vinculades al Pla del Govern en matèria de polítiques de dones en els àmbits polític, social, cultural, econòmic i educatiu.

L’Eugènia, que coordina el Grup de Treball ad hoc per a la millora de funcionament del CNDC i la modificació del Decret que el regula, ha posat l’accent en la importància de “treballar en un protocol de relacions entre les administracions i les associacions i programes per a què la participació ciutadana sigui el tercer agent de la democràcia”.

Amb aquest nomenament de la nostra companya, el Col·legi i tota la nostra professió donem un pas molt important en el treball per a la igualtat de gènere a Catalunya.

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This