Notícies

juny 11, 2012
L’ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT PASSA DEL PAPER AL DIGITAL

El nou Àmbits de Política i Societat mantindrà les seves seccions i sumarà un valor afegit: la participació dels lectors, ja que podreu comentar i difondre els seus continguts a les xarxes socials de les que formeu part. Es tractarà d’una revista amb articles de qualitat, participació i major visibilitat i accés.

Des del Col·legi estem treballant per fer realitat aquest projecte en els propers mesos. Un projecte que ens il·lusiona i pel qual volem comptar, com passava amb l’edició en paper, amb la col·laboració de tots els col·legiats i col·legiades en la creació de continguts.

L’esperit de l’Àmbits ha estat sempre el d’analitzar la realitat política i social per part de professionals de la ciència política i la sociologia, i també d’altres professionals del camp de les ciències socials, amb l’enfocament posat sobre temes que ens afecten com a individus i com a societat.  

Ara, com abans, amb la nostra revista volem contribuir com a sociòlegs i sociòlogues, politòlegs i politòlogues a posar fil a l’agulla, aprofundir i aportar una visió social sobre el món on vivim.

Share This