Notícies

gener 09, 2013
L’ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT PASSA DEL PAPER AL DIGITAL
Al gener de 2013

El nou Àmbits de Política i Societat tindrà un format de bloc i mantindrà les seves seccions principals: la Pàgina d’Actualitat, el Monogràfic i l’Entrevista. També crearem noves seccions que anirem incorporant al llarg dels propers mesos.

La Pàgina d’Actualitat, tal i com passava en l’edició en paper, és l’espai dels nostres col·legiats i col·legiades, creat per a què ells puguin escriure sobre aquells temes que coneixen, dominen, hi treballen…

Ens fem preguntes, busquem respostes és el leitmotiv d’aquest projecte, que suma i segueix per oferir nous continguts, sempre des del rigor, la professionalitat i la inquietud per saber que ens caracteritza com a politòlegs i sociòlegs.


Un nou espai, per arribar més lluny

Un dels avantatges de l’on-line és que permet una major difusió dels continguts que el paper. Així, tots els articles es podran comentar i difondre a través de les xarxes socials. 

L’esperit de l’Àmbits ha estat sempre el d’analitzar la realitat política i social per part de professionals de la ciència política i la sociologia, i també d’altres professionals del camp de les ciències socials, amb l’enfocament posat en temes de màxima actualitat i amb la voluntat de contribuir com a sociòlegs i sociòlogues, politòlegs i politòlogues a posar fil a l’agulla, aprofundir i aportar una visió sociològica i politològica sobre el món on vivim, a l’hora que donem a conèixer la nostra professió a la societat.

Share This