Notícies del Col·legi

L’ENTREGA DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART ALS MILLORS TFG EN CIÈNCIA POLÍTICA I EN SOCIOLOGIA, UN ÈXIT DE LA PROFESSIÓ

El 14 de desembre de 2021 el Colpis va fer entrega de la quarta edició dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors Treballs de Final de Grau en Ciència Política i en Sociologia, al Palau Robert, a Barcelona. 

Aquests han estat els finalistes, accèssits i premiats d’aquesta edició:

EN LA CATEGORIA DE CIÈNCIA POLÍTICA

Premi Miquel Caminal i Anna Alabart‘El paper dels factors locals en l’adopció dels pressupostos participatius: el cas de la Catalunya rural’. De Bernat Girabal Tallada.
Accèssit‘El Estado en disputa: itinerario para una concepción relacional del Estado desde las coordenadas de la literatura marxista’. De Yesurún Moreno Gallardo.
Finalistes
– ‘El sistema de asilo en Canarias: Dificultades y retos a los que se enfrentan los migrantes africanos llegados por la costa’, de Elena Serrano Delgado.
– ‘Impacte de la Covid-19 sobre la Política Pública de Salut’, de Sara Bartrina Solanilla
 ‘Co-housing as a tool to mitigate the care crisis: Case studies of La Borda and Les Voirets’, de Clàudia Puig Fernández.

EN LA CATEGORIA DE SOCIOLOGIA:
Premi
 Miquel Caminal i Anna Alabart:‘The European identity of the young cohort. An approach to a key challenge faced by the European Union’, de Cèlia Estruch García.
Accèssit‘Dinàmiques de difusió de rumors. Model basat en agents’, de Tània Hahn Utrero.
Finalistes:
 ‘Prácticas y conceptualizaciones amorosas de los jóvenes de Cataluña’. De Meritxell Rami Mosella.
– ‘Són les migracions internacionals migracions ambientals?’. De Montse Salvado Gavalda.
– ‘La cara oculta de l´alumini a l´Índia’. De Neus Navarro Rodríguez.

L’acte, que es va cel·lebrar al Palau Robert de Barcelona, va comptar amb una setantenta d’assistents, entre presencials i en línia, i va ser una molt bona ocasió per a constatar la feina ben feta en les nostres disciplines i per a trobar-nos entre col·legues i amics, a més d’un emotiu recordatori de’n Miquel Caminal i Anna Alabart, per part dels professors Raül Digon i Maite Montagut.

GAL·LERIA D’IMATGES DE L’ACTE D’ENTREGA DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2021 

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This