Notícies del Col·legi

L’ENTREGA DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART ALS MILLORS TFG EN CIÈNCIA POLÍTICA I EN SOCIOLOGIA, UN ÈXIT DE LA PROFESSIÓ

El 14 de desembre de 2021 el Colpis va fer entrega de la quarta edició dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors Treballs de Final de Grau en Ciència Política i en Sociologia, al Palau Robert, a Barcelona. 

Aquests han estat els finalistes, accèssits i premiats d’aquesta edició:

EN LA CATEGORIA DE CIÈNCIA POLÍTICA

Premi Miquel Caminal i Anna Alabart‘El paper dels factors locals en l’adopció dels pressupostos participatius: el cas de la Catalunya rural’. De Bernat Girabal Tallada.
Accèssit‘El Estado en disputa: itinerario para una concepción relacional del Estado desde las coordenadas de la literatura marxista’. De Yesurún Moreno Gallardo.
Finalistes
– ‘El sistema de asilo en Canarias: Dificultades y retos a los que se enfrentan los migrantes africanos llegados por la costa’, de Elena Serrano Delgado.
– ‘Impacte de la Covid-19 sobre la Política Pública de Salut’, de Sara Bartrina Solanilla
 ‘Co-housing as a tool to mitigate the care crisis: Case studies of La Borda and Les Voirets’, de Clàudia Puig Fernández.

EN LA CATEGORIA DE SOCIOLOGIA:
Premi
 Miquel Caminal i Anna Alabart:‘The European identity of the young cohort. An approach to a key challenge faced by the European Union’, de Cèlia Estruch García.
Accèssit‘Dinàmiques de difusió de rumors. Model basat en agents’, de Tània Hahn Utrero.
Finalistes:
 ‘Prácticas y conceptualizaciones amorosas de los jóvenes de Cataluña’. De Meritxell Rami Mosella.
– ‘Són les migracions internacionals migracions ambientals?’. De Montse Salvado Gavalda.
– ‘La cara oculta de l´alumini a l´Índia’. De Neus Navarro Rodríguez.

L’acte, que es va cel·lebrar al Palau Robert de Barcelona, va comptar amb una setantenta d’assistents, entre presencials i en línia, i va ser una molt bona ocasió per a constatar la feina ben feta en les nostres disciplines i per a trobar-nos entre col·legues i amics, a més d’un emotiu recordatori de’n Miquel Caminal i Anna Alabart, per part dels professors Raül Digon i Maite Montagut.

GAL·LERIA D’IMATGES DE L’ACTE D’ENTREGA DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2021 

Últimes notícies

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern, l’Associació Catalana de Ciència Política i el Colpis organitzem aquest seminari sobre els elements clau per a un disseny electoral.

read more
Share This